Къде може да ни откриете?

Метанстанцията на “Китекс Ойл” ЕООД във Видин можете да откриете изключително лесно! Тя се намира на 200 метра от околовръстния път на Видин, който ви отвежда до “Дунав мост 2″. Точният адрес е Западна промишлена зона, бивша строително-ремонтна работилница “КОС”.

Ако идвате от “Дунав мост 2″ следвате околовръстния път към София, когато достигнете надлеза с указателни табели водещи ви към ГКПП Брегово – Неготин, трябва да влезе в посока Видин и на 200 метра от околовръстния път ще видите от дясно нашата метанстанция.

Ако идвате от София и се движите по околовръстния път в посока “Дунав мост” 2 стигате до същия надлез, който наляво ви води към ГКПП Брегово-Неготин, а надясно води към Видин. Вие поемате надясно и след 200 метра ще видите метанстанцията в дясно на вас.

За ориентир може да използвате и бензиностанция “Съни Ойл”, която се намира до надлеза, който трябва да преминете в посока Видин, за да стигнете до метанстанцията.

Ако идвате от центъра на Видин в посока околовръстния път или ГКПП Брегово – Неготин метанстанцията ще ви се падне между два надлеза точно преди околовръстния път от ваше ляво.

Заповядайте!

Leave a Reply